Befektetések, biztositási védelemmmel kombinálva.

Aranyszárny befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Az Aranyszárny egy hosszú távra szóló, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás. A hagyományos életbiztosításokhoz képest lényegesen átláthatóbb, és nyilvánosabb a befektetések kezelése, hiszen a naponta számított árfolyamból láthatja, hogy aktuálisan mennyit ér megtakarítása. Ezzel együtt Önnek egy rendkívül rugalmas életbiztosítása is van, amely lejáratkor és halál esetén szolgáltat. Az Ön igényeihez igazodik... hiszen megtakarításai mértékét, ütemezését és tartamát hosszútávú céljához alakíthatja! hiszen a megtakarítási programja mellett a biztosítási védelmét a tartam alatt bármikor az aktuális élethelyzetének megfelelően alakíthatja! hiszen Ön dönti el, hogy társaságunk mely eszközalapjába helyezi el megtakarításait! hiszen bármikor lehetősége van megtakarításai eszközalapok közötti átcsoportosítására! hiszen lehetősége van a rendszeres megtakarításokon felül rendkívüli jövedelmeit eseti díj formájában elhelyezni!

Allianz Életprogramok

Az Allianz Életprogramok abban nyújtanak segítséget, hogy az emberek tudatosan készülhessenek a jövőjükre, és céljaik megvalósításához egy olyan eszközt kapjanak a kezükbe, amely személyre szabott, szabadon és rugalmasan alakítható megoldásokat tartalmaz. A jövőre való felkészülésnek alapvetően két pólusa van. Gondoskodni kell a megtakarítások jövedelmező befektetéséről, illetve fel kel készülni az előre nem látható eseményekre. Az Életprogramok segítségével mindkét pólusra versenyképes megoldásokat kínálunk az Ön számára.

Aegon Multifund Életbiztosítások

Ügyfeleink és a pénzügyi piac igényeihez igazodva folyamatosan fejlesztjük termékpalettánkat, melynek legújabb terméke a Multifund életbiztosítás, amely a biztosítási védelem mellett a befektetési alapok széles választékát, és egy megbízható pénzügyi partnert is nyújt az Ön számára.