Kötelező biztositás

Ma már a kötelező biztosítás hiánya extra kiadást jelenthet. ...tovább...

A biztosítás

Mi is a biztosítás? Szakma szerint: egy olyan veszélyközösség létrehozása, ahol egy nem várt káresemény megtörténte utáni anyagi kártalanítás lehetőségét várjuk el. Az ügyfelek mind ezen ok miatt kötnek biztosítási szerződést. Napunk minden percében és az életünk minden területén másodpercenként vagyunk veszélyben, bárhol kár érhet bennünket. Másodpercenként rombolódhat le az addig felépült életvitelünk. A káresemények rendbetétele mindig nagy anyagi terhet jelent számunkra. A biztosítások nem fogják meg nem történté tenni a káreseményt, de ha megtörténik nagyon nagy segítségünkre lehet hogy van hova fordulni, és van egy anyagi mankónk. Minden élethelyzetünkre van lehetőség egy szerződéssel a biztonság megteremtésére.

A nyugdíjra félretenni már nem választási lehetőség, hanem muszáj

Mára már egyre inkább a köztudat részévé kezd válni, hogy a nyugdíjunk jövője igencsak kérdéses. Ez így is van helyén, ugyanis a hazai nyugdíjrendszernek hatalmas problémái vannak, amelyeket nem lehet egykönnyen orvosolni. Nyugdíjcélú Adókedvezmény Önálló előtakarékoskodás nélkül akár a mostani nyugdíj felére-kétharmadára számíthatunk bizonyos becslések alapján. Ez egy hosszú távú kérdés, amelyre időben el kell kezdenünk felkészülni és minél hamarabb vágunk bele, annál olcsóbban ússzuk meg a dolgot. Ez azonban nemcsak velünk van így, hanem a magyar állam számára is. Az állam is tudja, hogy mekkora veszélyeket rejt magában a nyugdíj kérdése és ha az utolsó pillanatra hagyja a megoldását, az hirtelen nagyon komoly társadalmi, gazdasági és politikai hatással fog járni. Éppen ezért az állam is még időben megpróbál megoldási lehetőséget találni a kérdésre, hogy megelőzze a problémát és csökkentse a hatását. Ennek köszönhető, hogy mi is csatlakoztunk a fejlett világhoz azzal, hogy immár a mi nyugdíjcélú öngondoskodásunkat is támogatják egy 20%-os adókedvezmény formájában. Ez az ország gazdasági stabilitása számára mindenképp hasznos, hiszen ezzel ösztönözni sikerült az öngondoskodást, és az adójóváírás előnyeinek köszönhetően valóban egyre többen is tesznek félre a nyugdíjukra. Ami pedig ennél még fontosabb, ez a nyugdíj adókedvezmény egy igen vonzó dolog minden nyugdíjára előtakarékoskodni kívánó ember számára, akiknek ennek köszönhetően jelentősen több pénzük fog összegyűlni nyugdíjukra. Többet szeretne megtudni? Keressen emailben:info@biztospenz.hu vagy telefonon:06-20-775-6003

Baleset bárkivel történhet, ne legyen védelem nélkül

TestŐr élet-, baleset- és egészségbiztosítás Védelem a váratlan helyzetekben: gyors és megbízható segítség baleset, betegség vagy halál esetén.